2000-talsmodet är tillbaka

oktober 9, 2023 Okategoriserade

Trender kommer och går och samma sak kan man se inom modevärlden. Nu sisådär 20 år senare är det dags för 2000-talsmode att göra en comeback. För vissa är det här det bästa som kunde hända för modevärlden och för andra känns det jobbigt bara av tanken att ta på sig ett par low rise-jeans igen. Faktum är att 2000-talsmodet är här och det är här för att stanna.

Vad är 2000-talsmode?

Under början av 00-talet var det populärt med korta kjolar, lågmidjade byxor, cargobyxor och tajta tubtoppar. Det är just dessa trender vi ser komma tillbaka allt mer idag. Accessoarer som gör en comeback är magkedjor, chokers och gamla väskmodeller från 00-talet.

Trender kommer och går

När en viss tid passerat inom modevärlden är det som att cykeln börjar om igen. Gamla trender tenderar att komma tillbaka igen. Det vi kan se idag är att många 00-trender har kommit tillbaka men i många fall är det en ny tvist på modet. Det går att se en tydlig koppling och inspiration från den tiden men samtidigt är det något nytt i det hela. Det här gäller inte bara modevärlden, det går även att se 00-trenden komma tillbaka till musikvärlden och annan populärkultur.

Garderob

Kategorier

  • Inga kategorier
blanche-lite