Mode för ögonen – solglasögon för sommaren 2017

april 16, 2017 Garderob

Det kanske viktigaste plagget för att lyfta sommarens outfits är ett par riktigt snygga solglasögon. Genom att satsa på ett par trendiga bågar på näsan i sommar kan man komma undan med att gå i något så enkelt som ett par sköna jeans och en vit t-shirt – solglasögonen får tala för sig själva. Hur ser då ett par riktigt trendsäkra solglasögon ut sommaren 2017?

De runda bågarna fortsätter att vara populära, och man kan inte gå fel med ett par klassiska helrunda solglasögon med mörkbruna glas och en smal guldbåde i metall.

Minst lika trendig verkar dock bågar med kattögeform vara, och de blir allt mer vågade – man behöver till exempel inte vara rädd för att välja ett par tjocka och spetsiga cateye-solglasögon med leopardmönster. Färgmässigt är annars pastellfärgat hett i sommar, vare sig det handlar om rosa eller mintgrönt.

Om man inte faller för någon av trenderna kan man alltid falla tillbaka på klassikerna, som även är inne sommaren 2017 – ett par svarta Wayfarer, till exempel, eller bågar med sköldpaddsmönster i mörkare eller ljusare nyanser. Var inte rädd för att låta bågen ta plats – solglasögonen går allt mer åt 1970-talets tjocka bågar.

Än så länge är det dock fortfarande lite skumt att ha på sig sina solglasögon inomhus, hur snygga man än tycker att de är. Istället får man se till att ha ett så snyggt hem att man vill ta av sig solglasögonen när man kommer in för att kunna se det ordentligt. Ett bra sätt att fånga sin egen och sina gästers uppmärksamhet när de kommer in i ens hem är att skapa en snygg fondvägg genom att anlita en professionell målare. Du hittar en målare i Stockholm som kan hjälpa dig med det på Vimalar.se. Glöm sen bara inte att ta på dig dina solglasögon när du går ut igen, så att du kan visa upp dem på gatan.

Garderob

blanche-lite