Snyggt barnmode

maj 11, 2017 Garderob

Det går trender i allt; skor, väskor och framförallt kläder. Det är alltid lika spännande att läsa om säsongens trender i inspirerande modemagasin. Många utav trenderna gör sin comeback från dess tidigare era under 70- och 80-talet. Axelvaddar, metallictryck och utsvängda byxor. En del mer extrema än andra. Om du är något mer tillbakadragen och känner att du inte vill gå hela vägen ut, finns det givetvis alternativ. Klä dig i sommarens trendfärger eller låt dina barn bära det senaste inom barnmode. Oftast är barnens plagg inte fullt så iögonfallande som catwalkens stilkort, utan anpassade efter just barn. De stora kedjorna släpper gärna en ny kollektion inför varje säsong och det gäller att vara snabb. En del plagg är slutsålda inom bara ett par minuter.

Klä ditt barn rätt

Det finns ett riktmärke att följa när det kommer till barnens kläder, oavsett om dina barn bär plagg från de etablerade, svenska klädkedjorna eller endast exklusiva märkeskläder. Kläderna ska alltid vara bekväma för barnen! Göm undan stela jeansjackor och för långa klänningar, ett barn måste kunna röra på sig. I ett barns aktiva vardag ska det finnas utrymme för lek och bus och kläderna ska tåla att bli smutsiga. Ett par sköna leggings eller jeans och en mjuk tröja fungerar alltid. Sedan kommer det alltid finnas tillfällen där man får klä upp sig lite extra. Det finns många Modehus med kollektioner för alla åldrar och plånböcker. Många utav dem väljer att lägga extra krut på sina reklamkampanjer som riktar sig mot trendmedvetna vuxna. Ett välkänt varumärke lanserade en uppmärksammad kollektion där de använde en äldre modellikon för en av sina underklädeskampanjer. En annorlunda och innovativ idé som skapade uppmärksamhet.

Klädmärken för barn

Bekväma kläder och kvalitet bör gå hand i hand när det kommer till kläder för barn, även något dyrare märkeskläder barn skapar kollektioner som är till för att lekas i. Om du väljer att köpa lite dyrare kläder till barnen kan det vara värt att läsa på lite om plaggen. Om du är nyfiken på att prova ett nytt märke finns det en uppsjö av recensioner online på diverse familjeforum. Ibland kan det vara värt att köpa ett par dyrare jeans till 8-åringen som sliter ut plagg efter plagg. Med ett par slittåliga byxor som håller länge kan man rättfärdiga ett något högre pris. Det finns inte heller mycket som slår känslan av glittrande ögon när prinsessan i familjen får den där vackra glitterklänningen som hon så länge spanat på. Att köpa märkesplagg av god kvalitet till barn kan löna sig i längden, då det ofta håller längre än ett billigare plagg.

Garderob

blanche-lite