Få pengar över

juli 20, 2018 Okategoriserade

Det kan vara lite knepigt att få pengar över om man har ett stort intresse för mode och vill köpa kläder, skor och accessoarer, för att hänga med i de trender som är mest inne för tillfället. Men då finns det många smarta knep att ta till som gör att slantarna i plånboken varar längre.

För det gäller bara att se till att ha den rätta strategin och ha nytta av trenden att det ska återbrukar då allt ska vara retro och vintage. Ta det av våra enkla knep för att kunna få råd till sina måsten i garderoben.

Knepen

Här kommer de knepen som man kan ha nytta av för att spara pengar och bli mer shoppingmedveten. Ett tips är att skriva upp summorna som man sparar när man använder de goda råden och tipsen. Vilket gör att man känner sig extra duktig och kan börjar drömma om vad man vill använda de insparade pengarna till!

Ta ut pengar

Visst kan det låta lite onödigt att ta ut pengar i dagens läge när det är så lätt att kunna för swisha pengar eller betala med kort. Men faktum är om man tar ut så mycket cash som är okej att spendera gör att har man koll på hur mycket pengar som går ut, samtidigt när de är slut är det sluthandlat.

Kvalitet

När man väl shoppar gäller det att handla och investera i kvalitet. Eftersom det gör att man inte behöver shoppa nytt eller byta så ofta. Tipset är att exempelvis köpa billigt porslin i en second hand butik eftersom det är bättre kvalitet på sådant som tillverkades förr. När det gäller kläder så är det betydligt bättre att satsa på lite dyrare och detta på grund av att kvaliteten är högre, vilket gör att plagget går att tvättas fler gånger.

Inspiration

För att få inspiration kan man utmana sig själv genom att använda något nytt som finns i garderoben varje dagar i en månads tid. Detta gör att man upptäcker att garderoben har potential och vilka variationsmöjligheter den också har. Vilket är ett perfekt sätt att upptäcka att man faktiskt inte behöver köpa nya kläder hela tiden.

Antal gånger

Innan man köper ett plagg eller pryl bör man beakta hur många gånger man kommer använda det. Ett tips är att man räknar med att för varje tiokrona, använder man plagget/prylen. Ett exempel på detta är om klädesplagget kostar 100 kronor, kommer man använda det tio gånger då? Känner man att det kommer man inte göra, då köper man inte plagget helt enkelt.

Veta mer

Är man nyfiken och vill veta mer, finns det massvis av knep på nätet för att spara pengar. Sök via olika sökmotorer, precis som om söker efter factoring eller annat roligt. Svårare än så behöver det inte vara!

Garderob

Kategorier

  • Inga kategorier
blanche-lite